I A TU QUÈ ET MOU?

Que la teva imatge et representi?
Posicionar el teu producte?
Que el teu missatge arribi alt i clar?

Branding

Estem especialitzats en disseny de marca i identitat corporativa. Des de la creació de naming i logotips, al desenvolupament d’un llenguatge gràfic complet tant per a entorn offline com online.

El nostre objectiu és crear una imatge que et representi al 100% i que es mostri de forma coherent en tots els seus àmbits.

Si mai li posaries rodes de bicicleta al teu cotxe, no deixis que la teva marca es percebi inconsistent i perdi valor.

Packaging

Ens apassiona el packaging. És per això que els nostres projectes van des de la creació de gràfica específica per a envasos, etiquetes i gammes de producte, fins a la selecció de materials i acabats.

La nostra meta és aconseguir que el teu producte es posicioni correctament en el seu sector i destaqui davant del teu públic objectiu.

Si tens el producte perfecte no deixis que una presentació qualsevol l’invisibilitzi en el lineal!

Disseny Editorial

El disseny editorial és la base de tota comunicació, i és per això que desenvolupem projectes editorials de tota mena. Des de l’adaptació de fulletons, fins al disseny i la maquetació de catàlegs, tarifes i llibres.

El nostre objectiu és transmetre el teu missatge de forma clara, estructurada i reforçar gràficament la teva identitat corporativa.

Si vols fer arribar el teu missatge de forma clara i eficaç, no deixis que una tipografia il·legible o una mala maquetació ho evitin!

No et quedis quiet!