Escoltar i entendre’t
per crear solucions úniques
i exclusives per a tu.

Branding

Estem especialitzats en disseny de marca i identitat corporativa. Des de la creació de naming i logotips, al desenvolupament d’un llenguatge gràfic complet tant per a entorn offline com online.

El nostre objectiu és crear una imatge que et representi al 100% i que es mostri de forma coherent en tots els seus àmbits.

Si mai li posaries rodes de bicicleta al teu cotxe, no deixis que la teva marca es percebi inconsistent i perdi valor.

Disseny Editorial

El disseny editorial és la base de la comunicació, per això desenvolupem projectes editorials de tota mena. Des de l’adaptació de fulletons, fins al disseny i la maquetació de catàlegs, tarifes i llibres.

El nostre objectiu és transmetre el teu missatge de forma clara, estructurada i reforçar gràficament la teva identitat corporativa.

Si vols fer arribar el teu missatge de forma clara i eficaç, no deixis que una tipografia il·legible o una mala maquetació ho evitin!

Packaging

Ens apassiona el packaging. És per això que els nostres projectes van des de la creació de gràfica específica per a envasos, etiquetes i gammes de producte, fins a la selecció de materials i acabats.

La nostra meta és aconseguir que el teu producte es posicioni correctament en el seu sector i destaqui davant del teu públic objectiu.

Si tens el producte perfecte no deixis que una presentació qualsevol l’invisibilitzi en el lineal!

VELFONT. DETALL PACKAGING

Descobreix tot el que hem fet!