PLANET CARE
Velfont

 

Disseny i desenvolupament de la imatge gràfica per la gamma de productes de llit PLANET CARE de Velfont, confeccionats a partir de materials reciclats, com ampolles de plàstic i cotó recuperat.

Els objectius principals del projecte n’eren dos. Per una banda, aconseguir transmetre els valors ecològics de la gamma a través del disseny tenint en compte la producció final del packaging. Per altra banda, crear una gràfica fàcilment adaptable per tal de treballar-la en format multilingüe per optimitzar recursos al màxim.

 

A nivell de producció s’ha traduït en unes caixes impreses a una tinta que descriuen les característiques generals de la gamma, a les que s’aplica un adhesiu a dues tintes que defineixen el producte concret. D’aquesta manera, per una gamma de 8 productes, només necessitem 2 models de caixa i 16 etiquetes.

Finalment, pel packaging també s’ha aprofitat el format de la caixa i el tipus de gràfica desenvolupada, de manera que en cada cara es presenta la informació en dos idiomes i per tant el producte final està en quatre idiomes (anglès + italià i francès + alemany).

Per més informació sobre la gamma fes click AQUÍ.