PLANET CARE

Disseny de la imatge gràfica i el packaging per la gamma de productes de llit PLANET CARE de Velfont

Els objectius principals del projecte n’eren dos. Per una banda, aconseguir transmetre els valors ecològics de la marca a través del disseny, tenint en compte la producció final del packaging. Per altra banda, crear una gràfica fàcilment adaptable per tal de treballar-la en format multilingüe per abaratir costos.

 

Des de MOTU s’ha creat un logotip i una identitat gràfica a dues tintes, deixant el color blanc per la informació genèrica i el toc de color per diferenciar cada producte de la gamma. A nivell de producció s’ha traduït en una serigrafia a dues tintes sobre paper kraft, que a part d’optimitzar els costos d’impressió, fa que la marca guanyi en coherència en quant a sostenibilitat.

S’ha desenvolupat una gràfica tipogràfica en forma de blocs que permet que es pugui adaptar als diferents suports, i s’ha vestit amb un conjunt d’il·lustracions fetes exclusivament per aquests productes.

 

Un últim element a tenir en compte és el fulletó multi-idioma que acompanya cada producte, que també s’ha treballat optimitzant l’utilització de recursos. Des d’una sola tinta per el contingut interior a l’utilització de papers reciclats.

 

Per més informació sobre la gamma fes click AQUÍ.