PETITS PERÒ VALENTS, I UNA MICA TOCATS PER LA TRAMUNTANA

Som en Joan i l’Anna, un tàndem creatiu amb més de 12 anys de trajectòria en el món del disseny, apassionats per crear idees i resoldre problemes.

Actualment, ens pots trobar a l’Armentera, a l’Alt Empordà, encara que treballem per clients de tot arreu.

Estem especialitzats en identitat de marca, packaging i disseny editorial, així com en la creació de campanyes per xarxes socials. Fa poc hem incorporat la fotografia i el vídeo als nostres serveis, per poder oferir un producte final més complet.
ENS AGRADA CREAR SOLUCIONS REALS, ÚTILS I ÚNIQUES PER ALS NOSTRES CLIENTS

Per nosaltres és important que el producte final que creem no només respongui a les teves necessitats i als teus objectius, sinó que sobretot s’adapti a la teva manera de fer les coses. Si no pots gaudir i fer un bon ús del disseny, la nostra feina no té sentit.

SI VOLS SABER MÉS, NOSALTRES ESTAREM ENCANTATS DE CONEIXE’T!

ANNA CASTAÑÉ

Directora creativa i il·lustradora. M'agrada poder parlar de tu a tu i resoldre tots els dubtes necessaris per fer la nostra feina el més eficient possible. Un cop tens un bon briefing: creativitat i rock n'roll!

JOAN CANO

Dissenyador gràfic i fotògraf. M'agrada explorar els límits creatius de cada projecte per tal d'oferir al client la solució més adient. Acompanyat sempre per la meva càmera i el poder de Greyskull!

ROBIN

Becaria en funcions. M'encarrego de garantir el benestar físic i emocional de l'estudi amb passejades d'equip diàries i temps de jocs i contemplació obligats. Veure'm dormir els relaxa molt.