CAL MESTRE LLOP

Disseny del logotip i la imatge per xarxes de Cal Mestre Llop, un projecte d’autogestió sostenible en una finca rural privada

L’objectiu era crear una marca i un branding que representessin els valors i tot el que ens podem trobar a Cal Mestre Llop: Un entorn privilegiat on pernoctar amb camper o tenda de campanya, fer activitats a la natura, partides de rol, àpats casolans, entre d’altres. I alhora, crear un llenguatge visual potent, però fàcil d’utilitzar pels mateixos propietaris, a l’hora de generar la comunicació a instagram.

 

Partint del concepte de Cal Mestre Llop com un món a part, s’ha creat un logotip il·lustrat que, amb el llop com a protagonista, presenta aquest entorn i les diferents activitats que s’hi poden fer. A més a més, també s’ha creat una versió alternativa del logotip més simplificada on destaca el nom, de manera que funcioni a un tamany molt més reduït, perfecte com a segell imatge de perfil.

 

A partir d’aquí, s’han desenvolupat una sèrie d’elements corporatius, com la textura verda de fons, i una sèrie de petites il·lustracions, que permeten traslladar fàcilment la imatge gràfica a les xarxes socials.