ARRELS FUNDACIÓ

Projecte solidari col·laboratiu amb Estudi Caramba i Ocre Disseny

Diuen que la unió fa la força, doncs en aquest cas és ben veritat. Hem sumat esforços tres estudis professionals per una causa solidària, ajudar als qui més ho necessiten. 

 

Estudi Caramba, Ocre i MOTU compartim els mateixos principis i valors, i Fundació Arrels, ens va encarregar un projecte on és pogués donar visibilitat als records de les persones sense llar i com han aconseguit sobreviure al carrer.

 

Vam convidar a diverses persones sense sostre a dibuixar els seus records. La casa amb la qual somniava en José Maria quan vivia al carrer, el vaixell on treballava l’Abdel quan era pescador o el riu i la muntanya que l’Armando no podia veure des de la finestra de la presó i que tant trobava a faltar…, aquests records els vam transformar en un projecte gràfic que alhora s’ha transformat en un motiu estampat per aplicar a múltiples suports.

 

Un projecte fet de forma col·laborativa que ha permès tornar a sentir-se útils a totes aquestes persones i recuperar habilitats i autoestima.

 

Ens fa molta il·lusió presentar-vos aquesta iniciativa conjunta de cocreació que podreu descobrir a la botiga de Fundació Arrels aplicada en diferents productes.